AdvertentieAccountmanager, Son

Laatste update 2024-03-02
Vervalt 2024-04-02
ID #2013962108
500,000 €
Accountmanager, Son
Netherlands, Noord-Brabant, Son,
Gewijzigd February 2, 2024

Omschrijving

Als Accountmanager analyseer je vanuit de klantbehoeften en zoek je naar de ideale productiewijze voor producten waarbij je jouw technische en commerciële kwaliteiten weet in te zetten. Je focust jezelf met name het meeste op relatiebeheer maar genereert daarnaast ook new business. Je hebt contact met Nederlandse klanten in verschillende branches zoals de automotive, healthcare, aviation, railway en industrie.

Je hebt als Accountmanager nauw contact met collega’s van afdeling Inkoop, Verkoop en Calculatie. Je richt jezelf op keyaccounts waarbij je per klant aan een omzet moet denken van €500 K tot €1 miljoen.

Je bent in staat meerdere accounts en opdrachten tegelijk te managen. Je gaat hiervoor zelfstandig te werk en beheert jouw eigen agenda. Daarvoor heb je de flexibiliteit en mogelijkheid om vanuit thuis of kantoor te werken.

Wat zijn daarnaast jouw werkzaamheden als Accountmanager:
- Onderhouden en uitbreiden van klantennetwerk en activiteiten
- Analyseren van klantbehoeftes en deze omzetten naar productiemethodes
- Nauw contact met interne experts over producten
- Opstellen van offertes, de opvolging hiervan en het verzorgen van aftersales
- Accountplannen opstellen

Luisteren, analyseren en inspelen op (technische)klantbehoeftes, kan jij dat als geen ander? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via son@apspersoneel.nl. Heb je vragen? Linde helpt je graag verder.

- Afgeronde hbo- of wo opleiding in een technische richting zoals elektrotechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica of vergelijkbaar
- Bij voorkeur heb je 5 tot 10 jaar relevante werkervaring
- Je hebt een sterk analytisch vermogen, bent een goede onderhandelaar, legt makkelijk contact en denkt probleemoplossend
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
- Maandelijks salaris wat ligt tussen € 3.500,- en € 6.000,- bruto per maand
- Direct een jaarcontract bij de opdrachtgever met uitzicht op vast
- Een jaarlijkse bonus met een maximum van één maandsalaris
- Een fulltime functie van 40 uur per week
- 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen
- Auto, laptop en telefoon van de zaak
- Pensioenregeling via cao Metalektro
- Flexibele werktijden naar eigen indeling op kantoor of thuis

Leuke extra’s zoals: met klanten de internationale productielocaties bezoeken, activiteiten georganiseerd door het bedrijf en niet te vergeten een informele werksfeer met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Bedrijfsinformatie

Welkom bij het bedrijf van de toekomst! Onze opdrachtgever is actief in de modulebouw, samenbouw, PCB- en kabelassemblage van totale systemen voor de industriële markt. Zij werken aan technologieën die de basis vormen voor de wereld van vandaag en morgen. Ze leveren de beste elektronische producten en technologiediensten. De productie van deze organisatie vindt zowel in Nederland als in het buitenland plaats. Afhankelijk van de klant specifieke order wordt beslist waar het product geproduceerd wordt.

Om een goed inzicht te krijgen waarvoor de producten gebruikt worden die jij verkoopt hierbij enkele voorbeelden: de bekabeling en printplaten worden geassembleerd door dit bedrijf en zijn terug te vinden in de nieuwste elektrische auto’s, capaciteit netwerken die worden gebruikt bij zonnepanelen en windenergie en besturingsunits die elektriciteit regelen bij kruispunten of voor luxe jachten. De producten die jij verkoopt vind je niet alleen terug in vliegtuigen, maar ook in logistieke systemen op en rondom de luchthavens.

In totaal wereldwijd zijn er 1800 medewerkers werkzaam waarvan 45 in Nederland. Binnen het bedrijf hangt een familiaire en gemoedelijke sfeer waar weinig verloop is. Iedereen is bereid om een stapje extra te zetten en heeft hart voor de zaak. Afdeling Sales bestaat uit 4 buitendienst collega’s en je rapporteert aan de Business Unit Manager.

Door op "verstuur" te klikken, geef je aan dat je akkoord gaat methet privacy statement.
Werken binnen een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is?! Dat kan als Projectmedewerker bij dit bedrijf in regio Eindhoven! Je komt te werken bij een reclameservicebureau die een grote spe...
Krijg jij geen genoeg van stoffen, kleuren en accessoires? Als Assistent Category Manager ben je ondersteunend aan de category- en inkoopafdeling van dit textielbedrijf. Samen met een team van vijf co...
Als Sales Engineer ben jij verantwoordelijk voor de internationale verkoop van een uniek meetapparaat en bijbehorende software. Jij beheert je eigen klantenportefeuille, geeft productdemonstraties en...

#J-18808-Ljbffr

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Tijdens het jaar
Bezetting: Accountmanager

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  500,000 € / Tijdens het jaar

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie