AdvertentieAccountmanager Sales, Schiphol

Laatste update 2024-03-03
Vervalt 2024-04-03
ID #2013962249
Free
Accountmanager Sales, Schiphol
Netherlands, Noord-Holland, Schiphol,
Gewijzigd February 2, 2024

Omschrijving

Ik zoek een baan dichtbij

met een maximale reistijd van

Vul hier je plaatsnaam in!
a) Klantcontacten Belangrijkste activiteiten? Bijwonen, vastleggen en opvolgen van acties.? Mondeling en/of schriftelijk beantwoorden en opvolgen van klantvragen.? Verantwoordelijk voor het maken en bespreken van de contractvoorstellen met klanten uit de eigen portefeuille.? Verantwoordelijk van tweedelijnsopvang van klanten.b) Contractmanagement Belangrijkste activiteiten? Verantwoordelijk voor het bijhouden van het overzicht met contractafspraken.c) Fleet management Belangrijkste activiteiten? Analyses uitvoeren, onder andere op het gebied van uitval, doorlooptijden en schadekosten om daarmee een proces van continue verbetering op gang te brengen.? Verantwoordelijk voor het in beeld brengen en schriftelijk en digitaal vastleggen van de vlootstatus.? Verantwoordelijk voor het jaarplan, in samenwerking met de werkplaats, voor verbeteringen en opvolgen.d) Sales support Belangrijkste activiteiten? Verantwoordelijk voor de business processen. Onder andere:? klantvoorstellen maken; ? investeringsvoorstellen doen; ? rapportages opstellen.? Zelfstandig audits met klanten intern voorbereiden en begeleiden.e) Operationeel support Belangrijkste activiteiten? Verantwoordelijk voor beheer werkplaatshandboeken van het GSE.? Begeleiden en coördineren van transporten van GSE. We zoeken iemand die uitstekende relationele eigenschappen heeft en die voorwaardelijk is voor het invullen van de functie. Zij / hij is intrinsiek gedreven, dynamische en heeft een energieke persoonlijkheid, die zowel innemend kan zijn en zeer consistent is in opvolging. Zij/hij dient flexibel te zijn in werkhouding en in denkwijze (‘open mind' / kans gedreven). Neemt verantwoordelijkheid en heeft ambitie om op lange termijn verder te groeien in functie en verantwoordelijkheden.
Beschrijving van jouw profiel

- HBO Technicus en/of commerciële opleiding.1. Computer literate (MS office expert level)2. Aantoonbaar gestructureerd en analytisch.3. Nederlands en Engels, goed in woord en geschrift. Duits en Frans is een pré.4. Technisch met commerciële vaardigheden.
Wat krijg je ervoor terug?

- De functie is fulltime = 40 uur- Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van een jaar met de intentie om deze om te zetten naar onbepaalde tijd- Het salaris is vastgestelde functiegroep: 9, salarisgroep: G (intern salarishuis)- Salarisreikwijdte: € 3.647 - € 4.261- Werktijden zijn tussen 07:00 en 15:30 uur. Zolang er nog geen Schipholpas is. Nadat deze is verkregen zijn de werktijden in overleg.- Je hebt 24 vakantie- en 13 ADV-dagen bij een fulltime dienstverband- Reiskostenvergoeding op basis van het aantal km's tussen huis en werk- Pensioen via de cao Metaalverwerkingsbedrijf- Aanschaf onderdelen, materialen en gereedschap tegen inkoopsprijs- Opleidingsmogelijkheden in samenwerking met Oomt en een loopbaancoach- Jaarlijks een uitje met gezin en alleen het personeel- Jaarlijks een kerstpakket- Jaarlijks een kerstlunch- Fruit op het werk
Jouw interesse gewekt? Bel Ronald op 0621821132 of mail direct je CV en motivatie naar ronald@24people.nl
Vacaturesites werken niet; daarom is er Dichtblij
Deze website slaat uw voorkeuren op zodat deze bij een volgend bezoek kunnen worden toegepast.
Deze website analyseert uw bezoek om de inhoud beter op uw behoeften af te stemmen.
Deze website maakt gebruik van externe functionaliteit, zoals Social Media deelmogelijkheden.

#J-18808-Ljbffr

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Accountmanager sales

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie